home

het Manifest

english

vormvlag2b1a

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2003

de Vlag is te koop

2002

PROGRAMMA MAKING WAVES 1

VLAG VAN COMPASSIE
Æ

2 JUNI

Op vrijdag 2 juni vindt de dynamische tentoonstelling
Making Waves plaats waarin verschillende werken te zien zijn van onder andere het radiostation van Fabiola Veerman, de muurinstallatie van Sarah Mei Herman, de installatie van Tobias Karlsson, het bestek van Suzanne Bernhardt, de beeldinstallatie van Didi Lehnhausen, de filminstallatie van Rini Hurkmans, de installatie van Louki van Hasselt en het werk van Rosa Sijben.

Ook vindt de eerste publieke presentatie plaats van het boek Compassion, A Paradox in Art and Society en een debat over de relatie tussen kunst, publiek en het publieke domein, in samenwerking met Valiz en het Lectoraat Art and Public Space/Rietveld Academie.


Fabiola Veerman maakt deze avond de Waves On Air radioshow waarin zij live interviews heeft met de directeur van Nieuw Dakota, Tanja Karreman, en de drie samenstellers van het boek Compassion, A Paradox in Art and Society, Jeroen Boomgaard, Rini Hurkmans en Judith Westerveld.
 

3 JUNI

Op zaterdag 3 juni vindt het Making Waves Diner plaats, een uitdagende avond met performances, kunst en dans:

Om 18:00 uur en 18:30 begint het performanceprogramma met de performance “Mensding” van Rosa Sijben en Margit Odemsop, op de pont tussen Amsterdam Centraal en NDSM.
Om 19:00 uur begint de performance “Idem dito” van Suzanne Bernhardt. Dit is het Making Waves Diner waar 50 gasten aan deelnemen die zich daarvoor hebben aangemeld.
Na het diner geven Judith Westerveld en Rini Hurkmans een toelichting op Vlag van Compassie, het idee achter Making Waves en het boek Compassion, A Paradox in Art and Society.
Sarah Mei Herman geeft aansluitend een presentatie over haar werk “julian and jonathan”.
Loukie van Hasselt leest rond 21:00 voor uit eigen werk “Dinner Stories”.
Rond 21:30 treedt Tobias Karlsson op met de performance “Concert in Support of the Pathetic”.
Aansluitend vindt de “The Energy Movement” trip door Reve Terborg en Lucinda Wessels plaats.
De avond wordt afgesloten met de performance “Post” van Didi Lehnhausen rond 23:00.
 

4 JUNI

Op zondag 4 juni vinden er verschillende performances plaats van Sarah Mei Herman, Loukie van Hasselt en Tobias Karlsson.

Ook deze middag maakt Fabiola Veerman de Waves On Air radioshow, waarin ze de verschillende kunstenaars, de Wave Makers, interviewt over hun bijdrage aan Making Waves en wat compassie en de Vlag voor hen betekent. Dit is als podcast te beluisteren op Amsterdam FM.
 

MAKING WAVES

WEEKENDPROGRAMMA

THE WAVE MAKERS

MAKING WAVES DINER

MW

2019 © undafoundation